måndag, februari 02, 2009

Kleptomaner?!?

Igår åkte vi hemifrån för att träffa några kompisar kring lunchtid, tanken var bara att umgås ngn timme. Nu blev det inte så, utan vi stannade till ganska sent på kvällen (det blir lätt så när man har trevligt, och än värre när man sätter igång med ngt produktivt! Den här gången bak av både semlor och bröd, samt att vi gjorde sushi, vilket bara var så spännande, och så gott! =))

Grisarna har under de här kanske... 10 timmarna, sprungit lösa på gården så som de brukar. Ngt annat var dock inte som de brukar. Den här synen mötte mig i grisarnas box:
De hade plockat in allt möjligt och stoppat ner i bädden, sopor, hästtäcken, hästbensskydd, handskar, en kvast (som de dessutom tuggat sönder), en körpisk, handukar, plastpåsar, tejp...

De hade hittat grejer runt hela gården och släpat hem... Hur de fått ner ett vinterfodrat hästtäcke i stl stort, och släpat med det till boxen förstår jag inte riktigt. Dessutom undrar jag hur bekvämt det är att sova ihop med en körpisk och en kvast?!

Jaa, vad säger man? De må se oskyldiga ut, men det är de INTE!! =)


3 kommentarer:

Koola Viola sa...

Men gode värld *skrattar mig blå*

guba sa...

Ha ha, det är nästan så att du måste ge dem ett täcke för att se och kunna fotografera hur de bär sig åt, lär vara ett litet företag med de korta benen att släpa något så stort.

lilian sa...

Vi förstår grisarna så väl - de vill ju ha mysigt hemma.
Grisar är väl också mänskor--------
Vi kommer att hjälpa dom att dekorera