tag:blogger.com,1999:blog-4937763014512179771.post8653588377329275618..comments2023-03-25T14:04:51.883+01:00Comments on Vårat Äleberg: Odlingarna 1 juliLinda Färnevikhttp://www.blogger.com/profile/12715399390903758893noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4937763014512179771.post-71698357782506594762011-07-01T19:22:25.815+02:002011-07-01T19:22:25.815+02:00Finns där en lök som du tycker ät tillräckligt sto...Finns där en lök som du tycker ät tillräckligt stor så kan du skörda! =) krafsa lite i jorden runt om plantan så ser du bättre..Linda Färnevikhttps://www.blogger.com/profile/12715399390903758893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4937763014512179771.post-63984498137616682512011-07-01T18:50:46.647+02:002011-07-01T18:50:46.647+02:00Åh, så härligt frodigt! Är det fårgödsel eller häs...Åh, så härligt frodigt! Är det fårgödsel eller hästgödsel som ger det?<br />Vi skall testa alpackagödsel - den lär inte lukta--<br />Lökodling. Har aldrig gjort det förut. I första hand rödlök (vitlöken vete sjutton, om den funkar---):<br />När vet jag, att den är klar att skörda? Och om vi vill smaka tidigt - hur ser jag att jag kan ta den?lilianhttps://www.blogger.com/profile/07505167513512945985noreply@blogger.com