söndag, juni 07, 2009

Underbart och oväntat besök!

När vi just kommit hem efter att ha varit och röstat, fick jag ett förvånande telefonsamtal, "Ann och Sissie" stod det på displayen. Sissie är min gamla hund som vi fick sälja när Alma föddes, då det inte fungerade alls. Sissie vantrivdes väldigt med att inte vara den enda bebisen i familjen. Svår kombination: krävande ras, och krävande individ med tuff uppväxt. Hon fixade inte riktigt att få konkurrens och inte de dagliga timmar av aktiv och intensiv motion som hon behövde och var van att få (barnvagnspromenader var inte riktigt hennes grej. För kort, för långsamt och för... hjärndött =))

Alltså fick Sissie ett nytt hem hos Ann vilket jag inte ångrar alls även om jag saknar henne. Hos Ann är hon nr 1, alltid. På de här tre åren som Ann har haft henne så har hon varit ensam som längst 2 timmar. En gång. Hon och Ann är alltid tillsammans, och det är precis vad en hund som Sissie behöver! Nu fick vi då oväntat och uppskattat besök av dem, bara minuten efter att det ringt svängde bilen upp på gårdsplanen!

Sissie var sig lik, samma goa sociala men lite osäkra hund, lite lugnare har hon dock blivit med åren, hon är hela 5 år i år! Att hon älskar sin nya matte går inte att ta miste på, och inte heller mattes kärlek till Sissie, titta bara vad hon har runt halsen, visst är det fint!?! Och de passar så bra ihop Ann & Sissie, "sådan herre sådan hund". Fast... Sissie har lite mer skägg än Ann förstås. =) Idag har jag även fortsatt greja med 4-hjulsvagnen, den har fått färg. Tycker den blev jättefin! Några detaljer kvar, sedan kan den nog tituleras färdig för stunden. Det blev så lyckat med de här nya skaklarna, hästen kanröra sig mycket friare, jag är kanonnöjd!

3 kommentarer:

Ann&Sissie sa...

Va fina bilderna blev! :) Och tackar att du tog emot oss med en sådan kort varsel;) Kramar Ann & Sissie

Elin sa...

Kärran blev ju riktigt fin.
Vad söt hon är din fd. hund.
Mvh Elin

Madelene sa...

Vagnen blev ju hur snygg som helst!