lördag, juli 30, 2011

Sadelkammaren, -del 2

Det ska bli både stall och sadelkammare här, -någon gång. Tyvärr är det ingen högprioritet, varken ekonomiskt eller tidsmässigt...

För 1 år och 8 månader sedan sattes det upp reglar til
l väggar och tak, sedan hände inte mer. Men nu har vi (eller snarare maken) påbörjat steg 2! Skivor och isolering! Tanken är att det i år ska bli såpass klart att jag kan hänga in sakerna och ha värme på där inne till hösten . Den där andra lyxen, t.ex. plant golv, målade vägar, belysning och dörr direkt in till stallet så man slipper gå ut på gårdsplan, det får bli något annat år. =)

4 kommentarer:

The Knitting Seaman sa...

Najs!

Förresten, glömde jag en vit liten plupp som man sätter i eluttaget hos er?

Linda Färnevik sa...

Öh... en vit liten plupp? Har ingen sett... Vilket eluttag använde du? (föresten har vi nu en riktig gästsäng, så du kan ligga lite bättre om du vågar dit hit igen! =))

The Knitting Seaman sa...

Minns inte om det var uttaget vid äggkläckaren eller ute i hallen. Det är i princip bara två piggar, en stickkontakt, med ett uttag för en USB-kabel. E:s Iphoneladdare :S

Var har ni ställt sängen? Eller menar du att ni tar en av dem ni har i sovrummet? Sov rätt gott i soffan annars. :)

Linda Färnevik sa...

Nu står den på vinden, men det är en 90-säng, så den är enkel att ta upp och ner! =) Har fått den av min far, bara använd i 2 månader så den är som ny. Allt för dig vet du! =)

Visst har du glömt din vita plastplugg här, den sitter kvar vid äggkläckaren! =) (kom och hämta den, och välj lamm till oklippt skinn samtidigt!?)