torsdag, november 17, 2011

Julfotografering

Jag vet att en del tycker det är jättefånigt med julkort på avsändarens barn med tomteluvor och tindrande ögon, men själv tycker jag det är jättegulligt. Och otroligt mycket roligare än massproducerade tomtekort från ica. Så ni som ska skicka julkort till oss, jag blir jätteglad av att få kort på era kids i tomteluvor! Eller, i brist på barn, blir jag lika glad över att se era marsvin, eller gamla farmor, i samma utstyrsel.

Nåväl, nu har jag för första gången försökt fota TVÅ tomtebarn samtidigt. Och det är ju stört omöjligt! De ler aldrig samtidigt, de tittar aldrig i kameran samtidigt. Eller så blir det div konstiga miner, eller så vrider sig någon ur bild, eller så gråter den ena för att den andre spytt på nya klänningen... Och om bägge, mot all förmodan, samtidigt är kvar på bilden och ler mot kameran, kan man ge sig tusan på att det blir en suddig bild. *suck suck*

Helt omöjliga är de, de små liven. ;-)

4 kommentarer:

veronica sa...

jag röstar för första eller sista bilden, supersköna ju! ;)

Elin sa...

Underbara! Det är ju så där barn ser ut, inte snälla och fint uppradade med ett vänt leende. Det vore superkul om ni gjorde ett collage med flera bilder och skickade till era vänner.

gemigsinnesro sa...

Första och fjärde kortet är ju jättehärliga :).

Anonym sa...

Första bilden är helt fantastisk. Ta den! /Petra