måndag, januari 18, 2010

Fortsättning på bilhistorian

Åter till peugoten med rasad motor. Jenni med sambo kom tillbaka med en bilkärra idag, för att få med sig sin peugotbuss hem. Det gick utmärkt att få på den på biltransporten, men de kom inte längre än 1 km, så fick de sladd och kärran med buss och allt hamnade i diket, liggande på sidan på motsatt sida av vägen... Som tur var höll sig dragbilen på vägen och ingen blev skadad, men ärligt talat så går peugoten aldrig att köra igen.

Efter Stybbes hemkomst från jobbet blev det till att sätta på kranen på lastbilen, ett arbete som tog närmare 2 timmar i snö och is. Sedan ägnades ytterligare tre timmar åt att åka och få upp, och hem, resterande fordon.

Kulkopplingen på släpkärran var avvriden så den hamnade på lastbilsflaket, och bussen? Ja den fick bogseras hem efter lastbilen i 20km i timmen. På vinst och förlust, det är ju en automat så lådan håller antagligen inte för det här tilltaget... Men det fanns inga alternativ den här gången, så det är bara att hålla tummarna för att lådan överlevde...

Så här ser bilen ut nu då. Bilden gör den inte rättvisa, det ser mkt värre ut IRL...

1 kommentar:

Malin & Fabian sa...

shit, tur att ingen blev skadad"!