måndag, januari 04, 2010

Växthus

Nu ser det ut som att det blir ett växthus till våren, har fått ärva Sallys! På vilkor att vi lyckas flytta det då. =) Här ser ni det lite i bakgrunden, ca 11 kvadrat.
Blir alldeles lagom för mig och jag vet precis vart det ska stå, där man ser det hela tiden så att jag inte "glömmer" rensningen. =) Och med nära till vattnet, åh vad roligt det ska bli! Nu vill jag ha bort snö och tjäle, så att jag kan få hem mitt växthus!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerar :)
Vad är det byggt av? Ser ut på bilden som reglar och genomskinligt plasttak? Ska bygga nått liknande själv till våren så hoppas det kommer fler bilder så man kan få lite inspiration.
//Nils

Familjen Färnevik sa...

Det är byggt av reglar, på långsidorna med stora glasrutor och på tak och kortsidor korrugerad plast...

Klart det kommer bilder, men först ska vi bli av med is och snö och tjäle så att jag kan få hem det!

UlricaA sa...

Åh vad roligt! Min mamma har oxå lovat mig ett växthus till våren, jag har däremot så mycket jag skulle vilja ha in i det så jag vet inte helt hur jag ska få plats...och så vill jag ha ett potatisland...och jordgubbsland...synd inte sommaren och dygnet är längre :O)
När skulle ni neråt sa du????
Ha en go trettondag! Kramar Ulrica

Skumme sa...

Kul! Inte alltför litet ju, ett växthus kan nästan inte bli för stort, hehe...

Pernilla sa...

Å va roligt för dig... här äter vi frukost nästan varje helt ute i växthuset när det är för "kallt" ute på våren och hösten. Jättemysigt. Men ta lärdom av vårat misstag när vi skulle sätta upp det. Vi förankrade inte stållningen helt utan bara delvis och satte dit glaset. På natten kom vinden och lyfte iväg det 1 1/2 meter och vi fick plocka ganska mycket glas kan jag berätta. Lycka till med växthuset. Kram Pernilla

Sanne sa...

Mysigt med växhus. Vi har också ett som vi fyller varje vår :) Detta året ska jag ha fatt i en vindruvsplanta! De är lätta och kan övervintra och det är kul med nått udda som vindruvor.

Familjen Färnevik sa...

Jag har också tänkt mig vindruvor! Gröna ätfruvor... Och så tänkte jag prova på melon också! =) håller med om att det är kul med lite udda!