fredag, januari 04, 2013

Duvornas utevoljär

Den skulle byggts i somras hade jag ju tänkt, men sedan har jag mått ganska dåligt hela hösten... (Magproblem, som efter många olika provtagningar och undersökningar som inte visat något, diagnostiserats som en besvärligare form av IBS. Förutom magont dygnet runt, gaser, svullnad illamående och diareer så ger det en väldig trötthet, och ytterligare 9 kilo mindre i vikt, utöver de kilon jag hade motionerat bort innan dess. Totalt väger jag 21 kg mindre nu än innan jag blev gravid med Tilde, och får på mig samma kläder som när jag tog studenten för 10 år sedan. Det i sig är ju bara trevligt, men inte på bekostnad att må så här. Dessutom ser en svullen mage betydligt större ut när kroppen i övrigt är smal. Emellanåt ser jag iut att vara gravid i v 20 eller så. =/)

Dåligt mår jag väl fortfarande, om än inte riktigt lika illa, och de plötsligt uppdykande plusgraderna och barmarken fick mig att bli lite sugen på att snickra, och nu är voljären på gång! (den blir 1*4,2m, med en takhöjd på 2,2m) Sedan är det meningen att de därifrån ska kunna komma ut och flyga fritt också)

Hoppas jag får tid och ork att få färdigt den.snabbt nu, duvorna har bott inne allt för lång tid känner jag! (Jag har provat att ha dem helt lösa, men en viss katt tycker att det är julafton att ta sig in genom luckan och äta vaktlar. Snacka om lättfångad middag säger han... Lite onödigt, säger jag. Det får räcka med rovfåglar i hönshuset)

1 kommentar:

Sökaren sa...

Hua vad det låter jobbigt det där med magen... förmodar att du redan provat att kraftigt dra ner på kolhydrater i kosten, vilket fungerade för mig. Lite goda magbakterier (som ex vis ProbiMage) är inte heller fel för att få stopp på en alltför orolig mage. Men som sagt, om du haft problem länge har du säkert testat allt :-).