onsdag, januari 02, 2013

Rallyträning

Vi börjar tjuvkika lite på fortsättningesklassen, även om vi fortfarande har två tävlingar kvar i nybörjarklass att bli godkända på, innan vi får flytta upp. Roligt med lite nya moment, och att få slippa kopplet.

Här kör vi en ganska klurig fortsättningsbana som använts på tävling i Sölvesborg på tävling.
 Tror vi hade blivit godkända med den här rundan på tävling, även om den är långt ifrån perfekt. Jag vet ju sedan innan att mina egna krav verkar högre än många domares. ;-)
På det stora hela är jag väldigt nöjd! Hon är glad och framåt, tenderar inte att hamna bakom mig (vilket hon gjorde på träningen i söndags) Momenten går helt okej men jag går fel väg i frestelsen (faten med kattmat syns inte på filmen men är där) Hon halvsätter sig först i läggandet under gång. Hon skulle följa med bättre i sitt-sväng vänster-sitt, trampar lite vid ställandet (men det har minskat mycket! Hon trampade lika mycket på tävlingen i Sävsjö men det fick vi inga avdrag på). (Sedan, rent estetiskt kunde svängarna som alltid vara snyggare, och jag kunde gå mer upprätt och inte behöva visa fram henne så mycket med händerna... )

1 kommentar:

The Knitting Seaman sa...

Oj oj, hon gillar det där! Shit vad kul! Hoppas det går ännu bättre för er i nästa tävling!