tisdag, mars 10, 2015

4-åringen!

Den goaste, busigaste, kärleksfullaste och påhittigaste lilla tjejen i världen. Med ett humör långt värre än mammas, ett ständigt överflöd av energi och en aldrig sinande mängd ideer för nya hyss. (Emil, släng dig i väggen) Idag fyller hon 4 år! Tiden går fort när man har roligt!

 Som tradition är här, så väljer födelsedagsbarnet själv tårta. Jag hade väl räknat med prinsesstårta eller liknande, men nejdå, Tilde ville ha rawfood. Ingen blev väl lyckligare än jag! ;-)

Föresten, här har ni en av presenterna från oss! Hemsnickrat av diverse spillmaterial, hemsytt och hemvirkat av rest-tyger och garn. Kostnad noll kronor, arbetstid desto mer förstås. Rolig, kreativ återanvändning, och en personlig present! Nu kan dockorna sova gott! (övriga presenter; spel, pussel och kläder, var alla köpta begagnade. Återbruk, socondhand och raw, jag tror mamman var lika nöjd med dagen som 4-åringen själv!)

1 kommentar:

Mia sa...

Grattis till lilla stora damen, och vilket jättefin present! Jag har tummen mitt i handen, men när jag en gång får egna barn, hoppas jag ha lärt mig att göra saker i både trä och textil, så att mina barn också kan få leksaker gjorda av kärlek!