söndag, mars 15, 2015

Vårsoppa och tacksamhet

Linda Färneviks foto.
Idag har jag gjort en fantastisk vårsoppa helt på grönt från trädgården; späda nässlor, piplök, purjolök, persilja, jordärtskocka och palsternacka! Så gott!

 Alma grät och grimascherade, maken sa att det var som att tugga ensilage... Så härligt att ens engagemang i att laga näringsrik, billig, och klimatvänlig mat, väcker en sådan tacksamhet hos familjen!
Linda Färneviks foto.

3 kommentarer:

Martin Birkeldh sa...

Den ser väldigt god ut :)

Life by ScienceHelena sa...

Så fint du ser ut att bo!
Den här soppan ser god ut och innehåller spännande ingredienser. Har aldrig testat nässlor i mat. Kanske något jag borde försöka mig på! ;-)
Tack för ditt besök hos mig, responsen på bloggmotorer och dina fin kommentar.:-)
Önskar dig en fin dag!/Helena

Linda Färnevik sa...

Nässlor kan man ha i allt! Bröd, soppa och gryta! Gott (i alla fall enligt mig) och ruskigt hälsosamt.