Idag
har jag gjort en fantastisk vårsoppa helt på grönt från trädgården;
späda nässlor, piplök, purjolök, persilja, jordärtskocka och
palsternacka! Så gott!
Alma grät och grimascherade, maken sa att det var som att tugga ensilage... Så härligt att ens engagemang i att laga näringsrik, billig, och klimatvänlig mat, väcker en sådan tacksamhet hos familjen!
Alma grät och grimascherade, maken sa att det var som att tugga ensilage... Så härligt att ens engagemang i att laga näringsrik, billig, och klimatvänlig mat, väcker en sådan tacksamhet hos familjen!
3 kommentarer:
Den ser väldigt god ut :)
Så fint du ser ut att bo!
Den här soppan ser god ut och innehåller spännande ingredienser. Har aldrig testat nässlor i mat. Kanske något jag borde försöka mig på! ;-)
Tack för ditt besök hos mig, responsen på bloggmotorer och dina fin kommentar.:-)
Önskar dig en fin dag!/Helena
Nässlor kan man ha i allt! Bröd, soppa och gryta! Gott (i alla fall enligt mig) och ruskigt hälsosamt.
Skicka en kommentar