torsdag, april 29, 2010

växthusprojektet

Lite nedmonterat, tämligen rangligt, ganska trasigt och med otroligt mycket fix som krävs innan det är i ordning att odla i, men nu är det i alla fall hemma! Växthusdrömmen kommer att bli sann så småningom. =)

Förhoppningsvis kan jag använda det litegrann redan i år, för jag har ju både tomat och vattenmelon som behöver det skyddet och värmen som växthuset ger.... Och helst hade jag velat köpa en vinstock också, gröna ätdruvor som Alma älskar... Men vi får väl se om det blir möjligt, jag är tyvärr inte kapabel att få ordning på det själv, och när ska Stybbe hinna, det är frågan... Växthus är kul, ja, men tyvärr lågprioritet.

7 kommentarer:

malin sa...

Samma här, det är tusen saker som är viktigare än att få upp växthuset. Men någongång så .... ditt ser fint ut !

Soili sa...

Gillar att kika in hos dej och se hur ni har det på landet med alladjur och bestyr,men är tyvärr ganska dålig på att lämna spår.Du har en utmärkelse att hämta hos mej.

Pernilla skällaredsgård sa...

Det blir jättefint när dit nya hus är färdigt. Då kommer du vilja sitta där varje dag och mysa. Frukost där är så mysigt. Plantera en vinstock i en kruka nu på våren som du sedan kan sätta permanent i växthuset. Det finns flera sorter som även kan växa längs en söder vägg på huset.

The Knitting Seaman sa...

Ni kan alltid hyra in gratis arbetskraft. Typ en avdankad sjöman eller så :) Går att mutas med ull, frösådd och nybakat bröd.

nordicharps sa...

Det blir säkert mer liv i växthuset hos dig än det var hos mig!

Linda Färnevik sa...

Härligt med så många optimister! Jag tror också det kommer bli jättebra, men jag hat som sagt inte riktigt fysik att fortsätta själv.

När kommer den där avdankade sjömannen? Ull och hembakt bröd är en typ av lönn jag förstår mig på!! =) Du är väldigt välkommen närhelst du vill, så ska du både få snickra och så! =)

Anonym sa...

Va fint, går också i växthustankar! Men fick istället efter att ha presenterat idén bygga ett till min syster så nu håller jag käft ett tag... Jenny Sätila barn,höns, kanin, marsvin, hamster, hund, häst och kattmamma ;)