torsdag, december 29, 2011

102 rutor

Ganska snart ska de väl bli ihopsatta till en filt också...Jag har tagit i ordentligt vad gäller storleken: jag kan nämligen inte bestämma mig om vart jag ska ha filten sedan. Vill egentligen ha den på tre ställen, hur nu det ska gå till...; hallsoffan (som är minst, och är det ställe jag från början planerade att ha filten på), gungstolen i vardagsrummet och till sist kökssoffan (som är avsevärt längre än de övriga två alternativa ställena). Det visade sig nämligen att jag var optimistisk i överkant när jag klädde om soffan i ett så ljust tyg. Hur kunde jag på allvar tro att den skulle kunna hålla sig snygg, i den här familjen...!? ;-)

Placeringen får dock bli ett senare problem, nu ska först alla 102 rutorna kantas i svart och sys ihop...

9 kommentarer:

lilian sa...

så snygga!

virka ihop tror jag är enklare och blir snyggt.

kram ma

The Knitting Seaman sa...

Håller med Lilian, virka ihop blir väldigt mycket lättare. Fast å andra sidan gillar du det omständligt ibland, så sy på du :)

Linda Färnevik sa...

Jag? Omständig? Vad meeeenar du, Elin?! ;-)

The Knitting Seaman sa...

Ha ha! Jag tror jag skulle kunna få ihop en A4-sida och du hade blivit förbannad på mer än hälften av grejorna. För att du skulle veta att jag EGENTLIGEN har rätt ;)

Linda Färnevik sa...

Den A4:a sidan vill jag läsa! Det vore kul! (jag vet att jag är omständig med mycket. väldigt mycket. Men det kanske vore bra med ännu mer insikt, så det är bara att sätta igång att skriva! =))

The Knitting Seaman sa...

Är bara rädd för att jag skulle åka på världens utskällning. Kanske eventuellt en livslång utfrysning också. Men vi kan ju börja med fårens vattenho... :P

Linda Färnevik sa...

Är vattnet också omständigt menar du? Hur då?

(eller visst, det mesta hos fåren är förhållandevis omständigt. Både vatten, utfodring och övrig skötsel skulle kunna förenklas avsevärt. Men smakar det så kostar det, och då bär det sig inte ekonomiskt längre)

The Knitting Seaman sa...

Det där kan vi ta när jag kommer upp. Ni har kanske ändrat det. :)

Linda Färnevik sa...

((och har vi inte det, får du göra det när du kommer! ;-))