söndag, december 29, 2013

Ayla 14 veckor

...och troligtvis sista gången jag kan fotografera henne i den här tröjan! =) Trots att den är elastisk, börjar den bli svår att få på. (det syns på bilden hur uttänjd den är över bogen, eller hur?)
14 veckor - 10,3kg
11,5veckor - 7,6kg
8,5veckor - 4,3kg

8v  -  4,0kg
10v  -  5,7kg
11v  -  7,0kg
12v  -  8,4kg
13v  -  9,4kg
14v  -  10,3kg
+6,3kg på 6 veckor

Några bilder på första "träningspasset" bland andra hundar. Utöver lite kontaktträning och start och stopp med lek, så fick Ayla träffa en "peanut". Måste säga att det hela gick över förväntan, även om det stundtals var svårt med koncentrationen när hela lokalen vimlade av tilltänkta lekkompisar! =)

Att träna inomhus uppskattades avsevärt mer av Ayla, än att vara på hundklubben. Där trivs hon än så länge inte alls. Även om där inte är några andra hundar, så piper hon och är orolig, och kan absolut inte träna. hon verkar tycka att det är lite skrämmande med den stora öppna ytan som planen ju är. Torgskräck? =) Vi har iaf kommit så långt, att vi kan leka med favoritsakerna när vi är ensamma där. Och det är väl bara att träna vidare, det är ju meningen att klubben ska bli en favoritplats så småningom!
(Miljöträningen i övrigt går jättebra. Hon kan vara med på de flesta ställen utan bekymmer och tycker att det är lagom spännande.)


Inga kommentarer: