onsdag, oktober 15, 2008

Hm, okej, lite bättre blev det nog...

Skurade köket, det vanliga standardnöjet =) och blev som vanligt lika irreterad på skivan jämte spisen, där det ska kaklas ngn gång i framtiden (när sjutton vi nu ska hinna det...?!?) Fettfläckar som inte går att torka bort utöver spackel och kittfläckarna som också finns där får mig att stöna vareviga gång.


Nu fick jag nog! Mörkt och eländigt blir det med skivan också... kakla kan jag inte (ännu...=)) men färg har jag! Tvättade skivan så gott det gick (dvs inte alls särskilt bra) och skrapade bort kitt mm, men den är lite ojämn och ful ändå. (strunt samma, den ska ju faktiskt kaklas! Förhoppningsvis i vinter) På med vit färg.

Jahopp. Ja det blev ju bättre. Ljusare och inga fettfläckar (och när det blir nya så går det lite bättre att torka av från blank färg) Nog så oproffsigt gjort och slöseri med färg (kaklas, var det) men kanske ett irritationsmoment mindre i städningen, iaf! =)

4 kommentarer:

Fake cake sa...

hejsvejs i lingonskogen:)

Nämen...Jörgen jörgen..känner en som har en skog bredvid oss som hans pappa bor på en gård ca 1 km härifrån. kan det va han tro?

ja här e det bara löss i plånboken så då är vi 2;) då kan jag vänta lite utan dåligt samvete...va bra:)

Vi hörs av snart och jag ska sätta in bilder på nya gänget när de kommit:)

Kram Lotta

Familjen Andersson sa...

Nähe, din okaklade vägg går inte upp mot min okaklade vägg som jag målat med rosa primer ;)

Linda Färnevik sa...

Min vägg innan eller efter dagens tilltag?! =)

Försöker tänka efter vart den där väggen sitter, har aldrig reagerat över en rosaprimead vägg... Är väl så miljöskadad att jag inte märker sådant! =) Nä, kan inte se den framför mig!

nordicharps sa...

Mycket bättre blev det! Kan inte du komma och hjälpa mig med golvet i främre hallen där det bara finns mdf-skiva fn??? Skojar bara!
Tack för pumporna och förkylningen, förresten :-)