måndag, juli 07, 2014

Det bästa med att odla sin egen mat

...är att trampa ut i solskenet på morgonen, och förse sig med pinfärska grönsaker till en lyxig frukostmacka. Odling är långt ifrån alltid så här bekvämt och lättsamt, oftast är det mest en massa arbete, om än ganska trivsamt sådant, men ibland så är det rätt igenom en lyx, och de få stunderna får man försöka njuta av så mycket som möjligt!
 För övrigt minns jag inte att jag satte flerfärgade rädisor? Men det gjorde jag visst!

2 kommentarer:

Fru Purjo sa...

Visst är det ren lycka att få skörda egna grönsaker :)

Lustigt att du har haft exakt samma erfarenheter kring ogrodda rödbetor, uppätna bönor och självsådda potatisar.

Å andra sidan bor vi nog inte så långt ifrån varandra så förutsättningarna har kanske varit ungefär densamma, i alla fall vädermässigt. Det kan ju förklara rödbetorna. Men vem har käkat upp bönorna?

Linda Färnevik sa...

Små åkersniglar, har jag iaf sett här...