onsdag, december 17, 2008

Kama Sutra i hönshuset

Det där med liten höna och stor tupp är ingen bra kombination. Är man då en tämligen liten dv.kochinhöna på 700g och ens make är en ovanligt storväxt appenzeller på närmare 3kg, ja då kan det gå illa med tanke på att tuppen under betäckningen trampar på hönans rygg och håller henne i nackfjädrarna. Lilla Vera hade blivit PLATT om det här udda paret gjort på vanligt sätt.

Vilken tur att maken Galningen är en gentleman som är rädd om sin mkt lilla favorithöna, och dessutom en ovanligt uppfinningsrik tupp ! När det är dax kliver han fram och utan att trampa på henne ställer han sig grensle över henne med sina ben framför hennes vingar och sedan fixas resten lätt utan nacktag eller tillplattad höna. När de är färdiga backar Vera ut under tuppen, och så är en helt okomplicerad och problemfri betäckning fullbordad, bägge är nöjda och glada och garanterat oskadda! Det ser SÅ roligt ut! Ni får dock inga bilder, det här är ju ingen hönsporr-blogg! =)

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Heh, tur att Galningen är bevandrad när det gäller hönsaktens underfundigheter! Är du säker på att han inte har fixat nån ovanligt snuskig form av discovery channel i hönshuset? Kolla inne i redena, kanske ligger han där och studerar tekniker... ;)

Familjen Färnevik sa...

Ja man undrar ju hur de kommer på allt! OM det är så att han fått in ngn kanal från USA där sådant här beskrivs mer ingående och har lärt sig därav, är det väl bara att tacka och ta emot, det fungerar ju för bägge parter! =) Men som sagt, det ser så roligt och konstigt ut!