torsdag, december 11, 2008

Pepparkakor och luciatågIdag var det dax för julfest och luciatåg på dagis och då behövdes ju fika så jag & Alma bakade pepparkakor! (okej, jag bakade. Alma åt mest, både av deg, färdiga kakor och glasyr...) Att glasera pepparkakor är verkligen jätteroligt tycker jag! (och barnen på dagis tyckte de var väldigt roliga att äta också, mkt bättre än de vanliga =))
Så var det då dax att åka till dagis och väl där möttes vi av en jättefin snölykta som barnen gjort under dagen. Jag bara älskade den böjda formen!

Så småningom kom du luciatåget som vi alla väntat på, och sist i ledet kom två bedårande tomtar som skrattade högt hela vägen fram. Sedan blandades skratt med sånger där alla, även de minsta, sjöng med. De var så fina! Och så förstås, till sist en bild på tomteclownen Alma =)

3 kommentarer:

Lotta sa...

va fina pepparkakor ni gjort.
kan tänka mig att många kommer till er på en kaffetår OFTA men en sån duktig fru i huset.
jag hade kommit OFTA så det är väl tur vi har så många mils avstånd...;)

Ha det så bra

Anonym sa...

Vad fina bilder, roliga minnen sen när Alma blir större! Men är det kameran som gjort så konstigt med ögonen? Finfina pepparkakor! Jag ska nog sätta en deg snart och göra en omgång till, för de första är slut.. då ska det dekoreras för fullt! Vad duktig du e med stegen!

nordicharps sa...

Alma är den bästa Tomteclownen i världen! Och den sötaste!!
Kramar från extramormor