måndag, maj 03, 2010

Lamm smakar som kofta

Nej inte alls, iaf inte våra egna. =)

Nu har det hunnit bli en del lamm i matlagningen, och hela familjen kan bara säga GOTT GOTT GOTT! Lamm i dill, en lammvariant av kalvfrikasse/dillkött; hur gott som helst! Och lammbiffar kryddade med örter, vitlök och fetost, mmm!

Lamm är gott! Nästan lite för gott, helst skulle jag äta det varje dag just nu... det kommer gå åt hur mkt lammkött som helst här hemma känner jag. =)

4 kommentarer:

Pernilla skällaredsgård sa...

Det ser väldigt gott ut. Men är det inte speciellt att tillaga?Kanske skullle jag våga mig på att beställa lite av bonden här där vi bor till hösten. Funderade på det förra året men vågade inte;-(

Sanne sa...

Åh va gott :)

Linda Färnevik sa...

Hittills har det inte varit några problem iaf, jag har bara följt recepten. =) Men lamm är ju lamm och gris är ju gris, så visst är det kanske lite speciellt om man är van vid annat... Men det är klart du ska beställa pernilla, du måste ju iaf prova! =)

Pernilla skällaredsgård sa...

Skall göra det Linda. Självklart måste man testa som du säger.
Vet inte om jag tycker gris är speciellt heller.... försöker låta bli rött kött så gott det går. Helst skulle jag vilja att familjen åt mer vegetariskt men de bojkottar alla andra här hemma... suck. Fasti i dag lurade jag dem med raggmunk ;-) fast de fick bacon till.